Nieuws

De beste podcasts over investeren in vastgoed

today6 februari 2024

Achtergrond

Voor het eerst investeren in vastgoed kan ongelooflijk spannend en ook een beetje zenuwslopend zijn. In de snelgroeiende wereld van onroerend goed en beleggen zijn podcasts een fantastische manier om op de hoogte te blijven en tegelijkertijd verbinding te maken met een enorme en vindingrijke gemeenschap van gelijkgestemde individuen met vergelijkbare doelen! Als je je zelfvertrouwen wilt vergroten, is het verbeteren van je kennis met podcasts over vastgoedinvesteringen een goed begin. Hierbij raden we vooral de volgende podcasts aan, al hebben ze allemaal één nadeel: ze zijn in het Engels. Toch leer je hiermee veel over investeren in vastgoed!

1. Apartment Building Investing
Als je je vastgoedportefeuille wilt diversifiëren of je kennis op het gebied van meergezinscomplexen wilt verbreden, zul je met veel plezier naar de podcast van Michael Blank luisteren. Michael Blank is een gepassioneerd ondernemer, maar vindt het ook leuk om anderen te ondersteunen om hetzelfde te doen. Zijn belangrijkste focus is het investeren in appartementenbouw door geld in te zamelen bij particulieren. Blank heeft sinds 2005 geïnvesteerd in woningen en meergezinsvastgoed en begon in 2010 met het organiseren van deals.

2. Bigger Pockets Podcast
De Bigger Pockets Podcast, gehost door Brandon Turner en David Greene, is een van de populairste podcasts op het gebied van vastgoed. Bigger Pockets biedt kant-en-klare interviews met investeerders met verschillende achtergronden, niches en ervaringsniveaus. Alle interviews bieden een unieke kijk op de vastgoedbeleggingswereld. Leer meer over nieuwe en opkomende nichemarkten en krachtige strategieën van actieve en succesvolle agenten en investeerders.

3. The Property Collective
Het Property Collective van Relab heeft tot doel je te helpen slagen in de vastgoedsector. In elke aflevering praten we met experts en insiders in de vastgoedsector om je toonaangevende inzichten, het laatste nieuws en innovaties, en alle tips en trucs te bieden die je nodig hebt om te slagen in je vastgoedcarrière of -bedrijf. Als je meer wilt leren over investeren in vastgoed hypotheken dan kan dit een geschikte podcast voor je zijn.

4. Think Realty Radio
Think Realty Radio richt zich op het opleiden, inspireren en coachen van vastgoedbeleggers, ongeacht hun ervaringsniveau. Gastheer Abhi Golhar en zijn gasten bieden dagelijkse wijsheid en inzichten. Onderwerpen omvatten alles, van interieurontwerp tot financiering. Je bent voorbestemd om iets nieuws te leren om je vuur in de investeringsruimte aan te wakkeren. Als coach voor Think Realty en internationaal erkend beleggingsadviseur biedt Golhar inzichten en expertise uit de praktijk, aangevuld met de kleinere en meer banale dagelijkse operationele en managementfuncties.

5. Real Estate Guys
De radioshow Real Estate Guys werd opgericht in 1997 en hun podcast werd een van de meest populaire op iTunes. Onder leiding van deskundige investeerder Robert Helms, samen met financieel strateeg Russell Gray, krijg je krachtige en bruikbare kennis gepresenteerd in een verrukkelijk en snel formaat! Een van de krachtigste elementen van deze podcast is de nadruk op unieke en obscure onderwerpen die je nergens anders zult vinden. Elke aflevering zal ongetwijfeld bijdragen aan je financiële educatie voor je vastgoedinvesteringen!

Geschreven doorOndernemend Nieuws

Vorig bericht

Ondernemend Nieuws

Tips voor wanneer je kiest voor zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een goede investering voor wanneer je graag wilt bijdragen aan een beter en schoner milieu en ook wilt besparen op je vaste lasten. Door te kiezen voor zonnepanelen, zul je niet alleen een stuk minder betalen aan je energiemaatschappij, maar beperk je ook je eigen uitstoot van CO2. Mocht je al een tijdje rondlopen met het idee zonnepanelen te laten plaatsen, dan is het wel belangrijk om te […]

today15 december 2023

0%