Adverteren

Reclame op Simone FM, Échte Radio: werkt echt!

Wilt u graag meer naamsbekendheid, acties promoten, nieuwe producten of organisaties introduceren, een bedrijfsimago opbouwen of andere commerciële activiteiten uitvoeren? Dan bent u bij Simone FM aan het juiste adres! 

In Noord- en Oost Nederland is Simone FM de grootste zender in haar doelgroep. Met een grote naamsbekendheid en een weekbereik van 150.000 luisteraars is het radiostation niet meer weg te denken uit de markt. Het maken van radioreclame op Simone FM is dan ook een zeer effectieve manier om de potentiële klanten te bereiken.

Simone FM is via drie FM frequenties te ontvangen. De afgelopen jaren is er hard gewerkt om een optimaal bereik te krijgen van het signaal in de regio. Met 3 frequenties is er dus altijd wel een sterke zender bij u in de buurt. Ook is Simone FM in geheel Groningen en Drenthe (en ver daarbuiten) te beluisteren via DAB+ kanaal  7C-N en wereldwijd via de online stream. De kans dat potentiële klanten uw radiospot voorbij hoort komen is dus enorm groot.

Unieke samenwerking

Door de unieke samenwerking met radiozenders HITZZZ!! en Gigant FM bestaat de mogelijkheid om uw radioreclame tegen aantrekkelijke tarieven ook door te zetten op die radiostations (of andersom) waardoor u weer compleet andere doelgroepen aanspreekt en zo het optimale uit uw reclamecampagne weet te halen.

Interesse?

We bieden u verschillende reclameopties tegen aantrekkelijke prijzen. Voor meer informatie over onze reclamemogelijkheden en onze aantrekkelijke tarieven kunt u contact opnemen met onze sales afdeling op telefoonnummer: 085-11 43 900 of via e-mail: sales@simonefm.nl. Ons sales team kan u een passend voorstel doen.

Op alle diensten van Simone FM zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

0%