Adverteren

Reclame op Simone FM, Échte Radio: werkt echt!

Wilt u graag meer naamsbekendheid, acties promoten, nieuwe producten of organisaties introduceren, een bedrijfsimago opbouwen of andere commerciële activiteiten uitvoeren? Dan bent u bij Simone FM aan het juiste adres! 

In Noord- en Oost Nederland is Simone FM de grootste zender in haar doelgroep. Met een grote naamsbekendheid en een weekbereik van 150.000 luisteraars is het radiostation niet meer weg te denken uit de markt. Het maken van radioreclame op Simone FM is dan ook een zeer effectieve manier om de potentiële klanten te bereiken.

Simone FM is in maar liefst 5 frequenties te ontvangen. De afgelopen jaren is er hard gewerkt om een optimaal bereik te krijgen van het signaal in de regio. Met 5 frequenties is er dus altijd wel een sterke zender bij u in de buurt. Ook is Simone FM te beluisteren via DAB+ kanaal 6B en via de online stream. De kans dat potentiële klanten uw radiospot voorbij hoort komen is groot. 

Interesse?

We bieden u verschillende reclameopties tegen aantrekkelijke prijzen. Voor meer informatie over onze reclamemogelijkheden en onze aantrekkelijke tarieven kunt u contact opnemen met onze sales afdeling op telefoonnummer: (0591) 65 20 25 of via e-mail: sales@simonefm.nl. Ons Sales team kan u een passend voorstel doen.

0%