Pagina wordt geladen ...
Bel ons op 0900 275 275 0
Echte radio

ADVERTEREN OP SIMONE FM?

Radioreclame op Simone FM is een zeer effectieve manier om uw bedrijf of activiteit onder de aandacht te brengen van potentiële klanten. Door de hoge attentiewaarde (radiocommercials worden niet weggezapt zoals bij televisiereclame vaak wel het geval is) kan radioreclame voor vele commerciële activiteiten worden ingezet. Bijvoorbeeld ter vergroting van de naamsbekendheid, opening van een nieuwe vestiging, het opbouwen van het bedrijfsimago of het ondersteunen van acties of introductie van nieuwe producten.

Simone FM heeft een grote naamsbekendheid in de wijde omgeving en word goed beluisterd. Bovendien is Simone FM in geheel Groningen en Drenthe en een gedeelte van Noord-Oost Friesland en Overijssel te ontvangen via de ether en de kabel. Simone FM via DAB+ ontvang je bijna in heel Nederland, en ook via onze internet stream bereiken we de rest van de wereld via computer en mobiele telefonie. De kans dat potentiële klanten uw reclamespot horen is dan ook groot.  We kunnen u verschillende reclameopties aanbieden tegen aantrekkelijke prijzen. 

Radioreclame is een moderne, flexibele en sympathieke manier van communiceren met mensen van deze tijd! De doelgroep van Simone FM is een zeer interessante! Door ons "van alles wat" format is het doelgroep gebied namelijk erg breed, wat dus inhoud dat u extra veel kans maakt om uw potentiële klanten te bereiken middels reclame op Simone FM. Reclame op Simone FM, Echte Radio, werkt echt!

Voor meer informatie over onze reclamemogelijkheden en onze aantrekkelijke tarieven kunt u contact opnemen met onze sales afdeling op telefoonnummer: (0591) 65 20 25 of via e-mail: sales@simonefm.nl. Bert Vos en Marc Zegerius kunnen u een passend voorstel doen of onze kant en klare tarieflijst laten toekomen.

Nu op de radio Bekijk de playlist

Nu op Simone FM
LADEN
De gegevens worden opgehaald ...