Pagina wordt geladen ...
Bel ons op 0900 275 275 0
Echte radio

Over Simone FM

Simone FM is jong, fris en spontaan èn is de populairste regionale zender in Noord en Oost Nederland. Gepresenteerde programma's, interactiviteit, korte regionale informatie, het ANP nieuws, het weer en verkeer, maar vooral heel veel herkenbare classics en hits!
 

Geschiedenis

Voordat Simone FM de drie etherfrequenties bemachtigde waren we al enkele jaren actief op het het kabelnetwerk van Ziggo (toen nog Essent Kabelcom, later @home). Eerst in Emmen en omstreken, later in de regio Stadskanaal. Later kwam daar flinke uitbreiding bij.

Sinds eind 2003 is Simone FM te ontvangen in geheel de provincies Groningen en Drenthe, het Noord-Oosten van de provincie Friesland en in de kop van Overijssel. Een zevental sterke etherfrequenties in Groningen, Assen, Hoogezand,  Appingedam, Stadskanaal, Winschoten en Emmen zorgen ervoor dat je Simone FM kunt ontvangen op elke radio in de regio!

Natuurlijk kun je Simone FM ook via de kabel ontvangen. Zelfs in het hele gebied rondom Zwolle, Almelo en Deventer!  Uiteraard kun je ook via internet naar Simone FM luisteren (en kijken!). Voor een overzicht van al onze frequenties klik hier.
 

Format 

Simone FM zendt 24 uur per dag uit met een aangename mix van herkenbare pop en rock muziek voor de primaire doelgroep van 20-49 jaar. De uitzendingen worden aangevuld met het actuele Novum Nieuws en op de regio gerichte informatie, zoals de (lokale/regionale) verkeersinformatie. De uitzendingen op werkdagen tussen 07.00 uur en 19.00 uur en in het weekend tussen 09:00 en 18:00  worden live gepresenteerd. Zie ook de programmering. Je maakt daarnaast kans op leuke prijzen!

"Echte Radio", is de slogan die Simone FM hanteert. Interactie met de luisteraar en aan diens wensen voldoen staat hoog in het vaandel bij Simone FM. We draaien een aangename muziekmix uit de jaren 70, 80, 90 en heden. Dit aangevuld met vlotte presentatoren, (regio)nieuws, informatie en reclame maakt Simone FM - "Echte Radio". 

Veel luisterplezier met Simone FM! 

 

Nu op de radio Bekijk de playlist

Nu op Simone FM
LADEN
De gegevens worden opgehaald ...