De Prijzenbrigade

 

Word zichtbaar via de Prijzenbrigade van Simone FM en informeer onze kijkers over uw bedrijf. Geef uw merk of organisatie een boost doormiddel van een video op de sociale kanalen van Simone FM.

Samen met onze presentatrice wordt een video gemaakt waarin uw bedrijf wordt gepresenteerd en u kunt laten zien wie het gezicht achter de organisatie is. We koppelen iedere video aan een deel, like & win actie. Aan het einde van elke video kan er een prijs weggegeven worden vanuit uw organisatie. 

Veelgestelde vragen

Met een deel, like & win actie wordt uw bedrijf onder de aandacht gebracht op Facebook, Instagram en eventueel Youtube. Het doel van deze winactie is om meer bereik te genereren en nieuwe volgers te trekken. Dit gebeurt doordat de kijkers de Prijzenbrigade video delen en zo hun volgers de video ook te zien krijgen. Zie het als een soort sneeuwbaleffect. Ook kunt uzelf de video delen op uw social mediakanalen. Zo zien uw volgers de video ook.

Als er interesse is voor het opnemen van een Prijzenbrigade video bij uw bedrijf kan er telefonisch of via de mail contact gelegd worden. In dit voorgesprek bespreken we de mogelijkheden en opties voor het opnemen van de video en kan er gewerkt worden aan een concept. Na het ontvangen van het script zouden er nog eventueel veranderingen aangebracht kunnen worden. Als u het script goedkeurt maken wij graag een afspraak met u over de datum van bezoek voor het opnemen van de Prijzenbrigade video.

Nadat er contact is geweest over de interesse voor een Prijzenbrigade video zal er een script geschreven worden. Dit script wordt geschreven op basis van een voorgesprek en uw wensen. Wanneer er een thema aan de video hangt zal dit meegenomen kunnen worden in het script. In overleg kan de duur van de video bepaald worden. De gemiddelde video duur is ca. 1 minuut.

Op een afgesproken datum zal de Prijzenbrigade video geüpload worden. De video zal 2 weken lang extra gepromoot worden op de social mediakanalen van Simone FM maar ook zal er aandacht aan besteed worden via de radio. Dit gebeurd doormiddel van een speciale promo.

Graag bieden wij ook de optie aan om de trekking van de winactie te filmen. Samen met onze presentatrice zal de winnaar bekent gemaakt worden en ook weer de video gedeeld worden op de Simone FM social mediakanalen. 

Een Prijzenbrigade video is een extra service dat wij bij Simone FM geheel gratis aanbieden aan onze adverteerders. Ook is er een optie voor het opnamen van een Prijzenbrigade video als u geen klant bent bij Simone FM. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Eerdere samenwerkingen

Video afspelen

Contact

Sarah van Boven

In Mei 2021 kwam Sarah voor de eerste keer Simone FM binnenwandelen als stagiaire. Met nu een Medewerker Marketing en Communicatie diploma opzak is Sarah het aanspreek punt als het gaat om de marketing. Na twee periodes stage gelopen te hebben bij Simone FM is Sarah nu werkzaam bij ons als marketeer.

Naar eigen idee om de Simone FM Prijzenbrigade te starten haalt Sarah veel plezier uit het maken van de video’s en is ze niet bang voor elke nieuwe uitdaging. Met haar enthousiaste houding en energie voor 10 komt Sarah graag bij u bedrijf langs!

 

Nieuwsgierig geworden?
Neem contact op en laat je informeren over de mogelijkheden.

Mail: sarah@simone.nl
Tel:   0591-652025

0%