Nieuws

Gigant FM vanaf nu samen met Simone FM en HITZZZ!!

today14 november 2022 43

Achtergrond
share close
Volkszender Gigant FM gaat een joint venture aan met de radiozenders Simone FM en HITZZZ!!
Gigant FM bestaat al ruim 16 jaar en was tot nu toe voornamelijk te beluisteren via de (digitale) zenderpakketten van o.a. Ziggo, Kabel Noord, T-Mobile en KPN en via DAB+ in Zuid- en Oost-Groningen.
Door de samenwerking met het moederbedrijf van Simone FM en HITZZZ!! komt daar nu dus FM dekking bij en een uitbreiding van de DAB+ dekking in geheel Groningen en Drenthe. Op de FM gaat Gigant FM uitzenden via de frequenties 97.3 in Coevorden en de 89.8 in Winschoten. Voor DAB+ gebruikt Gigant FM de restcapaciteit in allotment 7C van Radio Simone BV, het moederbedrijf achter Simone FM en HITZZZ!!
Maar de samenwerking gaat verder.
Alle verkoopactiviteiten en marketing zullen worden gedaan door het moederbedrijf van Simone FM en HITZZZ!! Ook op andere terreinen zal worden samengewerkt. De radiozenders zullen voortaan als één partij naar buiten treden. Voor de adverteerders biedt dit grote voordelen, omdat de drie radiozenders ieder een eigen doelgroep hebben en de adverteerder dus beter geadviseerd kan worden over een maatgevende campagne op 1 of meerdere radiozenders tegen gunstige tarieven.
De start van Gigant FM via FM en DAB+ zal zijn op 1 december aanstaande.

Geschreven doorVisual Simone FM

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Simone FM verder via vier FM-frequenties

Ben je ons kwijt op de FM? Simone FM is in de provincies Groningen en Drenthe via minder FM-frequenties te ontvangen. Drie frequenties zijn overgedaan aan het zusterstation HITZZZ!!, waardoor Simone via vier FM-frequenties te ontvangen is. De FM-frequenties waarop Simone FM blijft uitzenden zijn: Appingedam 103.6 FM Hoogezand 91.3 FM Stadskanaal 91.3 FM Emmen 101.7 FM. De Vos Is Los Ook gaat de wekker van Bert Vos voortaan een […]

today16 mei 2022 38

0%