Kylian van Luijt

Achtergrond


Dit is Kylian! 👋

Naam:

Kylian van Luijt

Verjaardag:

29 Mei

Je eerste gekochte single/lp/cd:

Pfoe, mijn allereerste gekochte single of lp… Ahja! Mijn opa had allerlei lp’s van The Beatles. Daar was hij echt fan van! Toen ik die grote lp’s zag wou ik ze ook graag hebben! Dus ik heb ze niet helemaal gekocht, meer gekregen haha. Ondanks dat ik toen nog helemaal geen platenspeler had, vond ik ze erg leuk om te hebben! Inmiddels heb ik een platenspeler en zijn er steeds meer “oude” lp’s bij gekomen.

Vrije tijd:

Mijn grootste hobby is radio maken, dus ook in mijn vrije tijd ben ik altijd bezig met de radio. Daarnaast ben ik regelmatig te vinden op het voetbalveld. Ook heb ik een eigen bedrijf en goochel ik regelmatig op bruiloften, feestjes en bedrijfsbijeenkomsten. Oh, ik studeer ook nog (dat vergeet ik soms zelf ook haha).

Oh echt?

Voordat ik echt veel deed met radio, bestond mijn leven voornamelijk uit goochelen. Zo ben ik te zien geweest bij Hollands Got Talent en heb met meerdere competities meegedaan. Zo ben ik Nederlands Kampioen Goochelen geworden in 2016! En naast mijn radiowerkzaamheden ben ik zo nu en dan nog steeds te vinden als goochelaar!

Rate it

DJ's

0%